Този сайт може да използва бисквитки(cookies) за подобряване на своята ефективност. Разбрах
 
Вход в системата

За нас

W3DAuto Management е продукт на W3DStudio, той е насочен към собствениците на автомобили, защото знаем, че голяма част от хората ценят превозните си средства и обичат да следят подробно какво се е случвало с тях във времето. След регистрация в сайта, всеки потребител може да добави превозно средство за което да съхранява информация за направени интервенции които да се запазят в неговата история и да добавят бъдещи известявания.

 

История за вашето превозно средство

История за вашето превозно средство

Добавете превозно средство към вашият гараж, попълвайте редовно интервенциите които сте правили по него, независимо дали тази интервенция е била ремонт, ъпгрейд или просто обслужване. А ние ще ви я пазим подробна и подредена, като освен списък с интервенциите които сте въвели ние ще ви генерираме и диаграми с разходите по месеци за текущата година, както и възможност да сравните разходите по месеци за всички години за които сте въвели информация. Цялата тази история за превозното ви средство може да ви бъде от полза при евентуална бъдеща продажба.

 

Напомняне по имейл

Напомняне по имейл

За всяко едно от превозните ви средства може да добавите неограничен брой напомняния. Не е нужно да помните или да се притеснявате дали застрахователния агент ще ви напомни за изтичаща застраховка или пункта за прегледи ще ви извести за изтичащ преглед. Просто добавете напомняне в нашата система, било то за застраховка, винетка, преглед, обслужване и тн. Посочете датата за напомняне и ние ще ви известим чрез имейл 5 дни, 3 дни и 1 ден преди настъпване на датата която сте задали в известието.

 
Loading...